Sizi Fena Yanıltmışlar!

Sizi Fena Yanıltmışlar!

Muratpaşa Belediye Başkanı ve CHP Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Ümit Uysal, "Muratpaşa arsa sorununu çözemediği için okul yaptıramadı" diyen Dışişleri eski Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na, sosyal medya üzerinden cevap verdi. Uysal, "Sayın Bakanım sizi fena yanıltmışlar, okul yerlerini kamulaştırmak yasalara göre belediyenin değil, Milli Eğitim Bakanlığı'nın görevidir" dedi.

CHP'li Muratpaşa Belediye Başkanı ve Adayı Ümit Uysal, "Kepez Belediyesi arsa sorununu çözdüğü için Kepeze okul yaptırdık, Muratpaşa çözemediği için Muratpaşa'ya okul yaptıramadık" diyen Dışişleri eski Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na sosyal medya üzerinden cevap verdi.

 

Uysal ''Partizanlığın, haksızlığın, hukuksuzluğun itirafı olmuş. Allah söyletmiş. Sayın Bakanım sizi fena yanıltmışlar. Birincisi okul yerlerini kamulaştırmak yasalara ve yerleşik içtihatlara göre tamamen Milli Eğitim Bakanlığı'nın görevidir. Belediyenin değil" dedi. Uysal, "Muratpaşa Belediyesi'nin zorluk yaşamaması için 51 adet okul yerinde bütün hisselerini, arsalarını Milli Eğitim'e bedelsiz terk etmiştir. Sadece son iki arsa talebinde arsalarımızın karşılığını Maliye'ye olan borçlarımıza saymak istedik. Bu çok olağan ve Ak Partili belediyelerin sıklıkla başvurduğu bir yoldur. Bu talebimiz Antalya'daki yetkililer tarafından kabul edildi. Bakanlığa gönderildi ama bakanlıkça kabul yönünde bir karar gelmedi. Yani her tarafa olan bir şeyi Muratpaşa'ya çok gördünüz. Sonra da bu ağır hatanız, haksızlığınız üzerinden milletten oy mu istiyorsunuz? Hadi hayırlısı" şeklinde konuştu.

Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

AHMET DÖKDÖK
HABER YORUMLARI
Sizde Yorum Ekleyin
POPÜLER
SÜPERLİG PUAN DURUMU